Dave down Decoys

Down Decoys

let mål UruguayFørste halvleg fodboldtrøjer lavede substitution derefter
Publikens opmærksomhed kom hurtigt tilbage til kampen et par minutter senere, da Peñaranda vandt bolden væk fra en skødesløs Deulofeu og fik Malaga til at bryde. Et stærkt skud blev afbøjet af Mascherano til hjørne. Igennem kunne Málaga ikke udnytte deres sæt.
Málaga havde en god indsats en halv time i kampen. Igen fra kontraangrebet blev der spillet et truende kors ind fra Chory Castro, men det blev defekeret væk fra Barcelona-målet.
I det 35. minut var der endnu en pause, denne gang til Barcelona. Det var tre mod tre med Messi i besiddelse stridende fremad i midten. Til sidst forhindrede et svagt strejf fra Malaga-forsvaret Messi at skille det igennem for Suárez. Ellers havde det vist sig at være et let mål Fodboldtrøjer Børn for Uruguay.
Første halvleg sluttede med begge sider, ligesom de ville score. Barcelona har altid syntes at være i kontrol. Men Málaga havde truet i pausen, og det var sandsynligt, at de ville få et mål.
Det første skud på målet i anden halvdel kom fra Roberto Rosales. Heldigvis for Ter Stegen var skuddet lige i ham midt i mål. I sidste ende var det en behagelig fangst.
Det andet mål kom fra Iniesta i det 55. minut. Messi lavede et andet stærkt løb fremad, og derefter slog bolden til Iniesta. Iniesta lancerede derefter et venstrefodt skud i øverste højre hjørne af nettet.
Når scoringslinjen var 2-0, begyndte Camp Nou crowd endelig at slå sig ned. Nogle af presset blev lettet på Barça-holdet.
Begge sider lavede en Fodboldtrøjer Børn substitution og derefter i 73. minut missede Suárez et frispark. Sergi Roberto lavede et truende løb, dansede om et par forsvarere og passerede bolden til Suárez. Uruguayan tøvede sparket og hans skud skævt ud af målet, meget til vantro på hele stadion.
Et par minutter senere kom Paulinho til Busquets og modtog en varm velkomst fra den catalanske befolkning. Suárez blev derefter erstattet af Alcácer, meget til hans åbenlyse misbilligelse. Introduktionen af ​​Paulinho udløste starten på de mest dynamiske 15 minutter af kampen. Barcelona spillede med mere tillid, mere kvalitet og det syntes at de kunne få et tredje mål.
Barcelona ser nu frem til, hvad der virkelig bør være en let sejr, når de spiller Murcia midt i ugen for Copa del Rey.